Lviv Fitness Weekend - сильна команда презентерів, приголомшлива атмосфера, унікальні навчальні програми

Lviv Fitness Weekend - сильна команда презентерів, приголомшлива атмосфера, унікальні навчальні програми
 
 
 
 
 
Рейтинг: 5.00



30 вересня-2 жовтня в чудовому місті Львові відбудеться справжнє свято для поціновувачів фітнесу, здорового та активного способу життя - конвенція Lviv Fitness Weekend. В рамках заходу до уваги учасників конвенції буде представлена навчальна програма International Pilates University Fitness4you, Pilates Matwork, Core Band. Винахідник обладнання і автор навчального курсу, Кеті Корі (США)!
Вперше семінар проводитиме офіційний представник Kathy Corey Pilates, Катерина Смирнова.



Катерина  - видатний діяч Пілатеса на просторах України і за її межами. Вона є засновником International Pilates University Fitness4you, офіційним представником кількох міжнародних шкіл Пілатеса (Європа, США). Катерина - дипломований фахівець в області підготовки викладачів Пілатеса (Educator), методист, автор статей і навчальних програм, екзаменатор міжнародного рівня, презентер міжнародних Конвенцій, власник першого тематичного освітнього журналу Pilates4you, перекладач численних посібників, семінарів і книги Дж.Пілатеса "Повернення до життя через Контрологію", організатор Міжнародного Фестивалю Пілатеса Fitness4you, член ради директорів International Pilates Heritage Congress, член РМА, викладач Пілатеса (володарка Дипломів декількох міжнародних шкіл), власниця мережі спеціалізованих Студій Fitness4you.

Інтерв'ю з Катериною підготував спів-організатор конвенції Lviv Fitness Weekend  Сергій Пуцов - міжнародний презентер, головний тренер клубу SkyFitness, кандидат наук із фізичного виховання і спорту, майстер спорту з важкої атлетики, співзасновник проекту OXYGEN WORKOUT.



Катю, що таке Core Band?

Core Band - прекрасне, просте в користуванні і недороге обладнання, яке винайшла Кеті Корі, мій Вчитель, Американка, учениця майже всіх Старійшин Пілатеса, Педагог одного з факультетів програми Університету.
Обладнання зручне не тільки в форматі групових занять та індивідуальної роботи. Його легко можна скласти у валізу і взяти з собою в подорож. Це один з інструментів, який допоможе викладачам Пілатеса тримати своїх клієнтів у формі як в процесі тренувань, так і коли вас немає поруч.
Незважаючи на свою простоту, цей вид устаткування дуже функціональний, допомагає не тільки різноманітити практику, але й підвищити її ефективність.
Семінар входить в список обов'язкових тем за програмою International Pilates University Fitness4you, що відносяться до роботи з малим обладнанням. Всі учасники отримають методичний посібник і DVD, які допоможуть в освоєнні матеріалу.

Чи відрізняється формат проведення семінару в рамках Конвенції від того, який характерний для навчання в Києві?

Організатори Конвенції Lviv Fitness Weekend з великим розумінням поставилися до наших рекомендацій, які стосуються тривалості та умов проведення заходу. Ми вже співпрацювали з цією компанією,  на досить позитивному досвіду минулого року, можу сказати, що учасникам семінару будуть запропоновані належні умови для освоєння матеріалу в повному обсязі. Саме це дозволяє нам зарахувати семінар в список тем "робота з малим обладнанням" всім, хто захоче продовжити своє навчання з нами. Я дуже вдячна організаторам конвенції за співпрацю і з нетерпінням чекаю зустрічі з колегами та шанувальниками Пілатеса в самому колоритному місті України, Львові.

Приємною особливістю цього семінару є пільгова вартість участі (в два рази нижче звичайної вартості семінару). Не є секретом, що такі масштабні заходи, як Lviv Fitness Weekend - це чудова можливість для професіоналів познайомитися з різними школами, новинками в індустрії. Ми ставимо перед собою мету привернути до своїх програм максимальну кількість зацікавлених в Пілатесі людей, продемонструвати високу якість викладання, зацікавити поглибленим вивченням Методу.
Професія викладача Пілатеса дуже перспективна! Згідно з міжнародними дослідженнями метод ще не набув свою максимальну популярність, відповідно попит на висококласних фахівців буде тільки рости. Одна з цілей нашої компанії - підтримка позитивного іміджу професії викладача Пілатеса шляхом виховання фахівців високого класу.

Розкажіть трохи більше про навчальні програми International Pilates University Fitness4you. Що значить "тим, хто схоче продовжити своє навчання з нами"?

International Pilates University Fitness4you - міжнародна тренінгова компанія, що надає можливість жителям країн колишнього СРСР отримати якісну освіту в своєму регіоні, в той же час за високими стандартами, прийнятими сьогодні в світі. Серед наших факультетів: Michael King Pilates, Kathy Corey Pilates, Pilates Consultant, Fitness4you, особлива гордість Університету, програма Старійшини Пілатеса, Lolita's Legacy.

Детальніше про Lolita's Legacy

Ми забезпечуємо своїм студентам можливість отримувати якісні знання з урахуванням міжнародного досвіду у кращих фахівців світу - Кеті Корі, Алана Хердмана, Нули Кумбс, Малколма Мюрхеда, Майкла Кінга, даємо можливість не тільки теоретично вивчати матеріал, але і практикувати на базі прекрасно оснащеного спеціалізованого тренінгового центру в Києві. Наші студенти освоюють Пілатес не тільки теоретично. Ми вчимо їх практикувати і викладати Метод, забезпечуємо найкращими навчальними матеріалами і можливістю стажування (спостереження) в атмосфері високопрофесійних студій Пілатеса. Тим самим, ми пропонуємо програму повного циклу - теорія, практика, викладання, стажування. Сьогодні ми єдині, хто можемо це запропонувати в Україні. І це не пусті слова! Ми насправді змогли створити тренінговий центр найвищого рівня, який визнають іноземні колеги.
За 6 років свого існування ми змогли підготувати висококласних фахівців і це головний доказ ефективності нашої роботи!

Які документи отримають учасники події? Чи можна вважати прослуховування теми повною освітою?

Як я вже говорила, семінар в рамках конвенції Lviv Fitness Weekend дає можливість повноцінно розглянути матеріал, тому учасники отримають Свідоцтва про прослуховування теми, які дають право здати тестування для отримання сертифікату.

Проте, одного дня недостатньо для вивчення Методу. Пілатес - об'ємна система, вимагає комплексного підходу до освоєння. Детальніше про систему Дипломів можна дізнатися на сайті  fitness4you.ua



У яких ще містах Ви проводите навчання?

До нас в Київ приїжджають вчитися представники не тільки різних міст України, а й жителі країн Балтії, Росії, Молдови, Білорусі, Казахстану, Ізраїлю, Польщі. Список постійно поповнюється і це не дивлячись на досить складну ситуацію в країні. Один з напрямків діяльності університету - виїзні програми. Я постійно подорожую, приїжджаючи з Блоками програми в різні країни, в тому числі за межами колишнього СРСР (Швейцарія, Греція, Бразилія, Туреччина, Фінляндія, США). У Львові є наші учні, які приїжджають вчитися в Київ. Я буду представляти Університет тут вже вдруге.

Чи є у Вас плани розвитку проекту в західному регіоні України, у Львові зокрема?

На підтримку регіонів ми запустили проект "Школа Пілатеса". Цей виїзний захід дає можливість всім бажаючим ознайомитися на практиці з різницею в подачі матеріалу різних шкіл Пілатеса. Проект тільки розвивається, але можна з впевненістю сказати, що він набирає обертів. Завдяки ентузіазму наших студентів, ми вже провели кілька заходів по Україні, тричі "Школа Пілатеса" з успіхом пройшла на заході, у Рівному. Є плани щодо Львова, тому що в цьому динамічному місті у нас є студенти і шанувальники.



Детальніше про "Школі Пілатеса" можна дізнатися на сайті fitness4you.ua

Що Ви можете сказати про конвенцію Lviv Fitness Weekend в 2015 році?

Як я вже і казала, що багато подорожую за межами України. Не рідко приймаю участь у подібних заходів за кордоном. Мені було дуже приємно бути серед презентерів Lviv Fitness Weekend 2015 і отримати запрошення продовжити співпрацю в 2016 році, тому що я дуже шанобливо ставлюся до організаторів конвенції, вважаю їх прекрасними професіоналами. Вони змогли зібрати по - справжньому сильну команду презентерів, створити приголомшливу атмосферу. Організація заходу пройшла на високому рівні, не поступаючись закордонним колегам. Інформаційно - захід дуже насичений. Мені приємно співпрацювати з Lviv Fitness Weekend і я з радістю чекаю зустрічі з усіма учасниками на майбутньому заході у вересні 2016 року!

Автор: Сергій Пуцов
Відповідала на питання: Катерина Смірнова

Интервью на русском языке:



30 сентября-2 октября, в замечательном городе Львове состоится настоящий праздник для ценителей фитнеса, здорового и активного образа жизни - конвенция Lviv Fitness Weekend. В рамках мероприятия вниманию участников конвенции будет представлена учебная программа International Pilates University Fitness4you, Pilates Matwork, Core Band. Изобретатель оборудования и автор учебного курса, Кэти Кори (США)!

Екатерина видный деятель Пилатеса на просторах Украины и за её пределами. Она является основателем International Pilates University Fitness4you, официальным представителем нескольких международных школ Пилатеса (Европа, США). Екатерина - дипломированный специалист в области подготовки преподавателей Пилатеса (Educator), методист, автор статей и учебных программ, экзаменатор международного уровня, презентер международных Конвенций, издатель первого тематического образовательного журнала Pilates4you, переводчик многочисленных пособий,  семинаров и книги Дж.Пилатеса "Возвращение к жизни через Контрологию", организатор Международного Фестиваля Пилатеса Fitness4you, член совета Директоров International Pilates Heritage Congress, член РМА, преподаватель Пилатеса (обладательница Дипломов нескольких международных школ), владелица сети специализированных Студий.

Интервью с Екатериной подготовил со-организатор конвенции Lviv Fitness Weekend Сергей Пуцов - международный презентер, главный тренер клуба SkyFitness, кандидат наук по физическому воспитанию и спорту, мастер спорта по тяжелой атлетике, соучредитель проекта OXYGEN WORKOUT.

Катя, что такое Core Band?

Core Band - прекрасное, простое в обращении и недорогое оборудование, которое изобрела Кэти Кори, мой Учитель, Американка, ученица почти всех Старейшин Пилатеса, Педагог одного из факультетов программы Университета.
Оборудование удобно не только в формате групповых занятий и индивидуальной работы. Его легко можно сложить в чемодан и взять с собой в путешествие. Это один из инструментов, который поможет преподавателям Пилатеса держать своих клиентов в форме как в процессе тренировок, так и когда вас рядом нет.
Не взирая на свою простоту, этот вид оборудования очень функционален, помогает не только разнообразить практику, но и повысить её эффективность.
Семинар входит в список обязательных тем по программе International Pilates University Fitness4you, относящихся к работе с малым оборудованием. Все участники получат методическое пособие и DVD, которые помогут в освоении материала.

Отличается ли формат проведения семинара в рамках Конвенции от того, который характерен для обучения в Киеве? 

Организаторы Конвенции Lviv Fitness Weekend с большим пониманием отнеслись к нашим рекомендациям, касающимся продолжительности и условий проведения мероприятия. Мы уже сотрудничали с этой компанией и по весьма позитивному опыту прошлого года, могу сказать, что участникам семинара будут предложены подобающие условия для освоения материала в полном объёме. Именно это позволяет нам зачесть семинар в список тем "работа с малым оборудованием " всем, кто захочет продолжить своё обучение с нами. Я очень благодарна организаторам конвенции за сотрудничество и с нетерпением жду встречи с коллегами и почитателями Пилатеса в самом колоритном городе Украины, Львове.

Приятной отличительной особенностью этого семинара является льготная стоимость участия (в два раза ниже обычной стоимости семинара). Не секрет, что такие масштабные мероприятия, как Lviv Fitness Weekend - это замечательна возможность для профессионалов познакомиться с разными школами, новинками в индустрии. Мы ставим перед собой цель привлечь к своим программам максимальное количество заинтересованных в Пилатесе людей, продемонстрировать высокое качество преподавания, заинтересовать углубленным изучением Метода.
Профессия преподавателя Пилатеса очень перспективна! Согласно международным исследованиям метод ещё не приобрёл свою максимальную популярность, соответственно спрос на высококлассных специалистов будет только расти. Одна из целей нашей компании - поддержание позитивного имиджа профессии преподавателя Пилатеса путём воспитания специалистов высокого класса.

Расскажите немного больше об обучающей программе International Pilates University Fitness4you. Что значит "тем, кто захочет продолжить своё обучение с нами"?

International Pilates University Fitness4you - международная тренинговая компания, предоставляющая возможность жителям стран бывшего СССР получить качественное образование в своём регионе, в то же время по высоким стандартам, принятым сегодня в мире. Среди наших факультетов: Michael King Pilates, Kathy Corey Pilates, Pilates Consultant, Fitness4you, особая гордость Университета, программа Старуйшины Пилатеса, Lolita's Legacy.

Подробнее о Lolita's Legacy 

Мы обеспечиваем своим студентам возможность получать качественные знания с учётом международного опыта у лучших специалистов мира - Кэти Кори, Алана Хердмана, Нулы Кумбс, Малколма Мюрхэда, Майкла Кинга, даём возможность не только теоретически изучать материал, но и практиковать на базе прекрасно оснащённого специализированного тренингового центра в Киеве. Наши студенты осваивают Пилатес не толко теоретически. Мы учим их практиковать и преподавать Метод, обеспечиваем лучшими учебными материалами и возможностью стажировки (наблюдения) в атмосфере высоко профессиональных студий Пилатеса. Тем самым, мы предлагаем программу полного цикла - теория, практика, преподавание, стажировка. Сегодня мы единственные, кто можем это предложить в Украине. И это не пустые слова! Мы на самом деле смогли создать тренинговый центр высочайшего уровня, что признают иностранные коллеги.
За 6 лет своего существования мы смогли подготовить высококлассных специалистов и это главное доказательство эффективности нашей работы! 

Какие документы получат участники события? Можно ли считать прослушивание темы полным образованием?

Как я уже и говорила, семинар в рамках конвенции Lviv Fitness Weekend позволит полноценно рассмотреть материал, поэтому участники получат Свидетельства о прослушивании темы, которые дают право сдать тестирование для получения Сертификата.
Тем не менее, одиного дня не достаточно для изучения Метода. Пилатес - объемная система, требует комплексного подхода к освоению. Подробней о системе Дипломов можно узнать на сайте fitness4you.ua



В каких ещё городах Вы проводите обучение?

К нам в Киев приезжают учиться представители не только разных городов Украины, но и жители стран Балтии, России, Молдавии, Белоруссии, Казахстана, Израиля, Польши. Список постоянно пополняется и это не смотря на достаточно сложную обстановку в стране. Одно из направлений деятельности университета - выездные программы. Я постоянно путешествую, приезжая с Блоками программы в разные страны, в том числе за пределами бывшего СССР (Швейцария, Греция, Бразилия, Турция, Финляндия, США). Во Львове есть наши ученики, которые приезжают учиться в Киев. Я же буду представлять Университет здесь уже второй раз.

Есть ли у Вас планы развития проекта  в западном регионе Украины, во Львове в частности?

В поддержку регионов мы запустили проект "Школа Пилатеса". Это выездное мероприятие даёт возможность всем желающим познакомиться на практике с разницей в подаче материала разных школ Пилатеса. Проект только развивается, но можно с уверенностью сказать, что он набирает обороты. Благодаря энтузиазму наших студентов, мы уже провели несколько мероприятий по Украине, дважды "Школа Пилатеса" с успехом прошла на западе, в Ровно. Есть планы относительно Львова т.к. в этом динамичном городе у нас есть студенты и почитатели.
Подробнее о "Школе Пилатеса" можно узнать на сайте fitness4you.ua

Что Вы можете сказать о конвенции Lviv Fitness Weekend 2015?

Я уже говорила, что много путешествую за пределами Украины. Не редко участвую в подобным мероприятиям за границей. Мне было очень приятно быть среди Презентеров Lviv Fitness Weekend 2015 и получить приглашение продолжить сотрудничество в 2016 году, тк я очень уважительно отношусь к организаторам конвенции, считаю их прекрасными профессионалами. Им удалость собрать по - настоящему сильную команду Презентеров, создать потрясающую атмосферу. Организация мероприятия прошла на высоком уровне, не уступая зарубежным коллегам. Информационно - мероприятие очень насыщенное. Мне приятно сотрудничать с Lviv Fitness Weekend и я с радостью жду встречи со всеми участниками на предстоящем мероприятии в сентябре 2016!

Автор: Сергей Пуцов
Отвечала на вопросы: Екатерина Смирнова






Для того чтобы оставить комментарий, пожалуйста,
авторизируйтесь или зарегистрируйтесь
 
     
 
Реклама 
 
       
 
Смотрите также: