LVIV FITNESS WEEKEND 2018

LVIV FITNESS WEEKEND 2018
 
 
 
 
 
Рейтинг: 0.00
LVIV FITNESS WEEKEND 2018

Lviv Fitness Weekend 2018 – наймасштабніша фітнес конвенція на західній Україні, яка вчертверте пройде у м. Львові 21 – 23 вересня. Основною метою заходу є висвітлення та знайомство українських тренерів із інноваціями у сфері фітнесу!
Протягом цього заходу у виставковому центрі «Південний EXPO» свій досвід передаватимуть 50 презентерів міжнародного рівня з України, Німеччини, Італії, Іспанії, Франції, Ізраїлю, Румунії та Сполучених Штатів Америки серед яких відомі українські тренери Василь Вірастюк, Олександр Довгич, Катерина Смірнова, Світлана Лучкіна, Ярослав Сойніков та багато інших.  
Впродовж двох днів одночасно у 3-х тренувальних зонах відбуватиметься 54 майстер-класи. Тут кожен тренер зможе спробувати свої сили, отримати нові знання та навички.  Загалом у програмі конвенції представлені класи з аеробіки, танців, функціонaльного тренінгу та ще чимало цікавого.

Генеральний партнер заходу - компанія Whirl, та їх інноваційний винахід - Nazal Booster: пристрій що полегшує дихання, збільшує обсяг і швидкість надходження кисню, що дає організму додаткові сили необхідні під час тренувань. 
В зоні Whirl ви зможете на собі відчути ефект Nazal Booster та стати свідком встановлення рекорду з пiдняття каменю 160 кг Олексieм Новiковим, чотирикратним чемпіоном та тричі найсильнішою людиною України, переможцем Arnold Strongman Сlassic 2018. 



В межах конвенції також відбудеться 20 семінарів, що охоплюють найактуальніші питання фітнесу та Форум управлінців - тут обговорюватимуть організацію роботи персоналу та теми бізнес-процесів у галузі фітнесу.
Також на Lviv Fitness Weekend провідні компанії презентуватимуть спортивне обладнання, харчування, одяг, косметику та багато новинок фітнес індустрії.
Цільова аудиторія LvivFitnessWeekend – це фітнес інструктори, персональні тренери, працівники сфери фізичної культури та люди, що ведуть активний спосіб життя. Очікувана кількість учасників – більше 2000 осіб.
Організатори Lviv Fitness Weekend – Сергій Конюшок, Анна Лащук, Сергій Пуцов.
       

Більше інформації Ви зможете отримати на офіційному сайті – lviv-fitness.com


Для того чтобы оставить комментарий, пожалуйста,
авторизируйтесь или зарегистрируйтесь
 
     
 
Реклама