Пілатес і оздоровлення

Пілатес і оздоровлення
 
 
 
 
 
Рейтинг: 0.00

Пілатес і оздоровлення: як залишатись активним, якщо більшу частину свого робочого дня Ви проводите, сидячи за столом?

Ти не один. Більшість людей процюють на сидячій роботі, яка вимагає від них сидіти протягом кількох годин поспіль, що може призвести до багатьох проблем зі здоров'ям, зокрема: 
-погана постава
-болі в спині
-і навіть підвищений ризик хронічних захворювань

Однак, є спосіб боротьби з негативними наслідками роботи сидячи: Пілатес.

В цьому дописі ми розглянемо переваги Пілатесу для гарного самопочуття на робочому місці і надамо поради про те, як долучити Пілатес до свого робочого графіку. Переваги Пілатесу для оздоровлення безпосередньо на робочому місці в тому, що Пілатесом можна займатись практично в будь-якому місці, що робить його ідеальним рішенням для тих, хто працює за письмовим столом.

Ось деякі з ключових переваг Пілатесу для гарного самопочуття в офісі:

1. Покращення постави.

Однією із найбільших переваг Пілатесу є покращення постави. Вправи Пілатесу зосереджені на основних м'язах, що допоможе зміцнити ті м'язи, що підтримують хребет та покращити загальну поставу.

2. Зменшити болі в спині.

Довготривале перебування сидячи, може призвести до болей в спині, але Пілатес допоможе зменшити цей біль, зміцнюючи м'язи, що підтримують хребет, покращуючи поставу.

3. Збільшення енергії.

Вправи Пілатеса зможуть допомогти підивщити рівень енергії за рахунок покращення кровоплину та насичення киснем всього організму. Це може бути корисним для тих, хто відчуває полудневу втому.

4. Зниження рівня стресу.

Вправи Пілатеса призначені для розслаблення і зниження напруги в тілі, що може допомогти знизити рівень стресу та покращити загальне фізичне здоров'я.

5. Покращення гнучкості.

Вправи Пілатесу допоможуть розтягнути та подовжити м'язи, що з часом може призвести до покращення гнучкості. Це може бути корисним для тих, хто довго сидить в фіксованому положенні. 

Поради до залучення Пілатесу до Вашого робочого графіка:

Тепер, коли Ви знаєте про переваги Пілатеса для гарного самопочуття за робочим місцем, прийшов час почати займатись ним протягом робочого дня. Ось декілька порад, які допоможуть Вам розпочати роботу.

1. Робіть перерви.

Одна із найважливіших речей, які Ви можете зробити для боротьби з негативними наслідками роботи сидячи - це робити перерви протягом дня. Встановіть таймер на кожну годину і використовуйте цей час, щоб розтягнутись або швидко виконати одну із вправ Пілатесу.

2. Використовуйте м'яч для Пілатеса.

М'яч для Пілатеса може стати відмінним інструментом для тих, хто працює за столом. Ви можете використати його замість стільця, щоб покращити поставу та зміцнити м'язи кора. Ви також можете використати його для вправ протягом дня.

3. Долучіть до своєї роботи столи, за якими можна працювати стоячи.

Долучення до своєї роботи високого столу для роботи стоячи допоможе скоротити кількість часу та покращити поставу.

4. Запишіться на Пілатес в обідній час. 

Більшість спортзалів та студій пропонують заняття Пілатесом в обідню перерву, що може стати відмінним способом розмежувати робочий день і потренуватись.

5. Практичні вправи за столом.

Є багато вправ Пілатеса, які можна виконувати безпосередньо за столом. Наприклад, Ви можете виконати підйоми ніг, сидячи або оберти плечима, щоб розтягнути та зміцнити різноманітні групи м'язів.

6. Ходіть на роботу пішки або на велосипеді. 

Якщо можливо, подумайте про те, щоб пересуватись на роботу пішки або на велосипеді замість того, щоб їздити на машині або користуватись міським транспортом. Це може допомогти долучити більше фізичної активності до Вашого дня та покращити загальний стан здоров'я.

7. Практикуйте глибоке дихання.

Вправи на глибоке дихання допомагають знизити рівень стреса та сприяють розслабленню. Зробіть декілька глибоких вдихів протягом дня, щоб залишатись спокійними і зосередженими. Долучення Пілатесу до Вашого робочого дня може значно вплинути на Ваш загальний стан здоров'я і самопочуття, це не повинно бути важким заняттям.

Керуючись цими порадами, Ви можете почати залучати Пілатес до свого робочого графікуі насолоджуватись перевагами покращення постави, зменшення болі в спині, підвищення енергії, зниження стресу та підвищення гнучності.

Пам'ятайте, важливо пиділяти першочергову увагу своєму здоров'ю, особливо, якщо Ви працюєте сидячи.

Долучаючи Пілатес в свій робочий графік, Ви зможете почуватись краще і насолоджуватись гарним станом здоров'я та самопочуттям.

В завершення:
Пілатес - це універсальні вправи, які можна практикувати де завгодно, що є відмінним варіантом для тих, хто працює в офісі, за письмовим столом.

Автор Майкл Кінг, оригінал допису MK Pilates ClubHouse

Для того чтобы оставить комментарий, пожалуйста,
авторизируйтесь или зарегистрируйтесь
 
     
 
Реклама 
 
       
 
Смотрите также: